Google Beoordelingen
5.0
js_loader

Velgenreparatie

Velgenreparatie

Schade aan de velg is ontzettend vervelend en kan op zijn beurt weer extra schade aan de auto veroorzaken. Velgenreparatie is daarom een belangrijke stap om te ondernemen om deze verdere schade te voorkomen. Het type schade bepaalt in veel gevallen de herstelmethode die gebruikt wordt. Zo kan er bij lichte krassen gekozen worden om de velg simpelweg over te spuiten. Bij een kromming in de velg is het belangrijk dat de kromming volledig weggewerkt wordt om verdere schade aan de auto te voorkomen. Een kromme velg kan namelijk vervelende gevolgen hebben voor andere delen van de auto.

CNC-reparatie

Velgen die aangetast zijn door corrosie of diepe krassen in zich hebben, kunnen gerepareerd worden door middel van CNC-machine. Deze machine is op een tiende millimeter nauwkeurig in het weghalen van materiaal. De machine scant de velg eerst zodat de machine precies weet waar hij materiaal moet weghalen. Tijdens de velgenreparatie draait de velg snel rond terwijl een kleine bijtel aan de machine kleine stukjes materiaal weghaalt totdat er een nette vlakke velg overblijft.

Velgenreparatie bij Velgherstel Select

Bij Velgherstel Select helpen wij u graag bij alle zaken omtrent velgen. We houden ons bezig met het reinigen, herstellen en renoveren van velgen. Met jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen van het gewenste resultaat. We streven ernaar om uw beschadigde, bekraste of gedeukte velgen weer in hun oorspronkelijke staat te herstellen. Ons team bestaat uit vakkundige professionals die u graag weer op de weg helpen. Kwaliteit staat hierbij voorop! Wij kunnen u dan ook ten alle tijden garanderen van kunde en kwaliteit, waarbij wij altijd rekening houden met uw wensen. Nadat onze werkzaamheden zijn voltooid, nemen we contact met u waarna u uw eigen wagen met herstelde velgen weer in ontvangst kunt nemen. Geïnteresseerd in een velgenreparatie? Neem dan contact met ons op via whatsapp of vul het contactformulier in.

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden.(*)

  Heeft u vragen of opmerkingen?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail, het contactformulier of telefonisch.

   Chat openen
   Hallo, kunnen wij u helpen?