Google Beoordelingen
5.0
js_loader

Velgenreparatie Delft

Velgenreparatie Delft

Investeren in velgen kan, afhankelijk van het type velg, een flinke kostenpost zijn. Het is daarom ook niet gek dat mensen in de meeste gevallen ontzettend zuinig zijn op hun velgen. Nieuwe velgen aanschaffen kan misschien relatief duur zijn, maar het geeft de auto wel een compleet andere look. Daarom is de investering voor de meeste mensen het geld wel waard. Wanneer er dan toch beschadigingen aan de velg ontstaan, kan dit een smet zijn op de mooie auto. Een velgenreparatie in de buurt van Delft is dan de meest verstandige optie. Niet alleen zorgt dit ervoor dat de velgen volledig hersteld worden, het is daarnaast een stuk veiliger om de velgen tijdig te behandelen.


Klein krasje of diepe scheuren

Afhankelijk van het type schade kan er gekozen worden tussen verschillende soorten velgenreparatie in Delft en omgeving. Zo zal er bij een lichte kras waarschijnlijk gekozen worden voor het spuiten van de velg, terwijl er bij diepe scheuren gekozen moet worden om te lassen om zo de kracht van de velg te kunnen garanderen.

Velgenreparatie Delft bij Velgherstel Select

Bij Velgherstel Select helpen wij u graag bij alle zaken omtrent velgen. We houden ons bezig met het reinigen, herstellen en renoveren van velgen. Met jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen van gewenst resultaat. We streven ernaar om uw beschadigde, bekraste of gedeukte velgen weer in hun oorspronkelijke staat te herstellen. Ons team bestaat uit vakkundige professionals die u graag weer op de weg helpen, Kwaliteit staat hierbij voorop! We bieden u de garantie van volledig herstel. Nadat onze werkzaamheden zijn voltooid, nemen we contact met u waarna u uw eigen wagen met herstelde velgen weer in ontvangst kunt nemen. Geïnteresseerd in een velgenreparatie in Delft en omstreken? Neem dan contact met ons op via whatsapp of vul het contactformulier in.

Velgen reparatie

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden.(*)

  Heeft u vragen of opmerkingen?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail, het contactformulier of telefonisch.

   Chat openen
   Hallo, kunnen wij u helpen?