Google Beoordelingen
5.0
js_loader

Velgen spuiten

Velgen spuiten

Lichte schade aan de velg is vervelend, maar niet het einde van de wereld. In de loop der tijd kunnen krassen op de velg steeds zichtbaarder worden. In veel gevallen zullen deze krassen niet opvallen, maar het is toch verstandig om deze te behandelen. Deze krassen kunnen de kans op corrosie en roest namelijk vergroten. Door de velgen te spuiten worden de krassen netjes weggewerkt. Daarnaast kan ervoor gezorgd worden dat de velgen er weer als nieuw uit gaan zien. Zo slaat u twee vliegen in één klap. En het belangrijkste is dat de velgen weer langere tijd beschermd zijn tegen roest en corrosie.

Doffe velgen weer mooi maken

Niet alleen lichte schade aan de velg kan verholpen worden, ook wanneer de velgen dof zijn geworden kan spuiten een oplossing bieden. Tijdens de behandeling wordt de oude lak van de velg geschuurd waarna de grondlaag aangebracht worden. Daarna is het de beurt aan de kleurlaag die afgewerkt wordt met een aantal lagen blanke lak die voor de glans van de velg zorgt.

Velgen spuiten bij Velgherstel Select

Bij Velgherstel Select helpen wij u graag bij alle zaken omtrent velgen. We houden ons bezig met het reinigen, herstellen en renoveren van velgen. Met jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen van het gewenste resultaat. We streven ernaar om uw beschadigde, bekraste of gedeukte velgen weer in hun oorspronkelijke staat te herstellen. Ons team bestaat uit vakkundige professionals die u graag weer op de weg helpen. Kwaliteit staat hierbij voorop! Wij kunnen u dan ook ten alle tijden garanderen van kunde en kwaliteit, waarbij wij altijd rekening houden met uw wensen. Nadat onze werkzaamheden zijn voltooid, nemen we contact met u waarna u uw eigen wagen met herstelde velgen weer in ontvangst kunt nemen. Geïnteresseerd in velgen spuiten? Neem dan contact met ons op via whatsapp of vul het contactformulier in.

Velgen spuiten

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden.(*)

  Heeft u vragen of opmerkingen?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail, het contactformulier of telefonisch.

   Chat openen
   Hallo, kunnen wij u helpen?