Google Beoordelingen
5.0
js_loader

Velgen richten

Velgen richten

Heeft u het idee dat uw auto schokt tijdens het rijden? Of voelt u rare trillingen in het stuur of uw stoel? Dan kan het zijn dat één of meerdere velgen krom zijn. In eerste instantie lijken de kwaaltjes die bij een kromme velg komen kijken niet zo bijzonder, maar doorrijden met een kromme velg kan tot veel schade leiden. Zo kunnen de schokbrekers beschadigd raken maar kunnen ook wiellagers sneller slijten en kapot gaan. Bovendien slijt de band niet op de manier waarvoor deze band gemaakt is. Al met al kan een kromme velg voor een dure reparatie zorgen. Velgen op tijd richten kan dit gelukkig voorkomen.

Hoe gaan we te werk?

Tijdens het richten van de velg is het belangrijk om het kromme gebied eerst te verwarmen. Dit wordt gedaan om de kans op scheuren te verkleinen. Na het richten kan ook gekozen worden om de velgen opnieuw te spuiten. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw velg er weer uitziet zoals nieuw en u weer veilig de weg op kunt.

Velgen richten bij Velgherstel Select

Bij Velgherstel Select helpen wij u graag bij alle zaken omtrent velgen. We houden ons bezig met het reinigen, herstellen en renoveren van velgen. Met jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen van het gewenste resultaat. We streven ernaar om uw beschadigde, bekraste of gedeukte velgen weer in hun oorspronkelijke staat te herstellen. Ons team bestaat uit vakkundige professionals die u graag weer op de weg helpen. Kwaliteit staat hierbij voorop! Wij kunnen u dan ook ten alle tijden garanderen van kunde en kwaliteit, waarbij wij altijd rekening houden met uw wensen. Nadat onze werkzaamheden zijn voltooid, nemen we contact met u waarna u uw eigen wagen met herstelde velgen weer in ontvangst kunt nemen. Geïnteresseerd in velgen richten? Neem dan contact met ons op via whatsapp of vul het contactformulier in.

Velgen richten

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden.(*)

  Heeft u vragen of opmerkingen?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail, het contactformulier of telefonisch.

   Chat openen
   Hallo, kunnen wij u helpen?