Google Beoordelingen
5.0
js_loader

Velgen repareren

Velgen repareren

Stoeprandschade aan de velg kan ontzetten vervelend zijn. Dit type schade ontstaat vaak bij het inparkeren van een auto in een nauwe straat. Om de auto goed in het parkeervak te zetten, moet de auto vaak vlak langs de stoep gezet worden. Dan kan het voorkomen dat de stoep een keer geraakt wordt. Dit heeft vaak lelijke krassen tot gevolg. Gelukkig kan velgen repareren hierbij helpen. De professionals van Velgherstel Select zijn in staat om de velg weer helemaal de oude te maken. Door de jarenlange ervaring weten ze precies wat gedaan moet worden om de velg er weer zoals nieuw uit te laten zien.

Verschillende type schade

Elke type schade kan door Velgherstel Select hersteld worden. Natuurlijk moet de velg nog wel te redden zijn. In sommige gevallen is de velg zo erg beschadigd of is er metaalmoeheid opgetreden waardoor vervanging van de velg de enige mogelijkheid is. In de andere gevallen wordt velgen repareren gewoon uitgevoerd. Of het nu gaat om stoeprandschade of een kromme velg, de professionals van Velgherstel Select staan voor u klaar om uw velg te herstellen.

Velgen repareren bij Velgherstel Select

Bij Velgherstel Select helpen wij u graag bij alle zaken omtrent velgen. We houden ons bezig met het reinigen, herstellen en renoveren van velgen. Met jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen van het gewenste resultaat. We streven ernaar om uw beschadigde, bekraste of gedeukte velgen weer in hun oorspronkelijke staat te herstellen. Ons team bestaat uit vakkundige professionals die u graag weer op de weg helpen. Kwaliteit staat hierbij voorop! Wij kunnen u dan ook ten alle tijden garanderen van kunde en kwaliteit, waarbij wij altijd rekening houden met uw wensen. Nadat onze werkzaamheden zijn voltooid, nemen we contact met u waarna u uw eigen wagen met herstelde velgen weer in ontvangst kunt nemen. Geïnteresseerd in velgen repareren? Neem dan contact met ons op via whatsapp of vul het contactformulier in.

Velg repareren

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden.(*)

  Heeft u vragen of opmerkingen?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail, het contactformulier of telefonisch.

   Chat openen
   Hallo, kunnen wij u helpen?