Google Beoordelingen
5.0
js_loader

Velgen reparatie

Velgen reparatie

Doorrijden met een velg met flinke schade kan zorgen voor een flinke kostenpost. Beschadigde velgen kunnen namelijk steeds verder beschadigd raken wanneer er niets aan de schade gedaan wordt. Hierdoor kan de kracht van de velgen afnemen wat weer kan resulteren in het krom worden van de velg. Een kromme velg kan op zijn beurt weer zorgen voor schade aan andere elementen van de auto. Door een velgen reparatie uit te voeren zorgt u er dus voor dat u kosten kunt besparen en andere schade aan de auto kunt voorkomen.

Verschillende soorten schade herstellen

Bij Velgherstel Select zijn we in staat om verschillende soorten schade te herstellen. Zo kan een velgen reparatie uitgevoerd worden wanneer er stoeprandschade aanwezig is op de auto. Ook staan we voor u klaar wanneer u last heeft van een gebogen of kromme velg. In dat geval zal de velg gericht en weer gebalanceerd worden. Zitten er scheuren in de velg? Dan is het mogelijk om de velg te lassen. Zo herstellen we de kracht van de velg en kunt u weer veilig de weg op.

Velgen reparatie bij Velgherstel Select

Bij Velgherstel Select helpen wij u graag bij alle zaken omtrent velgen. We houden ons bezig met het reinigen, herstellen en renoveren van velgen. Met jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen van het gewenste resultaat. We streven ernaar om uw beschadigde, bekraste of gedeukte velgen weer in hun oorspronkelijke staat te herstellen. Ons team bestaat uit vakkundige professionals die u graag weer op de weg helpen. Kwaliteit staat hierbij voorop! Wij kunnen u dan ook ten alle tijden garanderen van kunde en kwaliteit, waarbij wij altijd rekening houden met uw wensen. Nadat onze werkzaamheden zijn voltooid, nemen we contact met u waarna u uw eigen wagen met herstelde velgen weer in ontvangst kunt nemen. Geïnteresseerd in een velgen reparatie? Neem dan contact met ons op via whatsapp of vul het contactformulier in.

Velgen reparatie

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden.(*)

  Heeft u vragen of opmerkingen?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail, het contactformulier of telefonisch.

   Chat openen
   Hallo, kunnen wij u helpen?