Google Beoordelingen
5.0
js_loader

Velgen reparatie bedrijf

Velgen reparatie bedrijf

Onze auto is vaak een belangrijk bezit in ons leven. We kunnen niet meer zonder. Dagelijks moeten we van A naar B en is een auto niet meer weg te denken in het huidige straatbeeld. Naast dat het enorm handig is, is het vaak ook een luxe product die we goed willen onderhouden. Daarom behandelen we de schade het liefst zo snel mogelijk. Veel schade word veroorzaakt door ongelukken, maar velgenschade wordt al snel onschuldig opgedaan. Dit willen we zo snel mogelijk verhelpen. Daarvoor kunt u terecht bij Velgherstel Select! Dit is het bedrijf voor velgen reparatie!

Verschillende diensten

Wij als reparatiebedrijf weten als geen ander hoe vervelend het is als uw auto beschadigd is. Er kunnen verschillende mankementen zijn aan uw velgen, maar bij ons is alles te behandelen. Het kan zijn dat er een kleine stoeprandschade is ontstaan of dat de hele velg moet worden gerenoveerd. Onze specialisten maken elke velg weer als nieuw.  Wij als bedrijf voor de reparatie van velgen willen compleet en divers zijn, zodat iedere velg weer word hersteld. Ook denken we graag met u mee zodat niet meteen de grootste behandeling plaats hoeft te vinden bij kleine beschadigingen.

 

Reparatie van Select

Bij Velgherstel Select helpen wij als bedrijf graag bij velgen reparatie. We houden ons bezig met het reinigen, herstellen en renoveren van velgen. Met jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen van het gewenste resultaat. We streven ernaar om uw beschadigde, bekraste of gedeukte velgen weer in hun oorspronkelijke staat te herstellen. Ons team bestaat uit vakkundige professionals die u graag weer op de weg helpen. Kwaliteit staat hierbij voorop! Wij kunnen u dan ook ten alle tijden garanderen van kunde en kwaliteit, waarbij wij altijd rekening houden met uw wensen. Nadat onze werkzaamheden zijn voltooid, nemen we contact met u op, waarna u uw eigen wagen met herstelde velgen weer in ontvangst kunt nemen. Geïnteresseerd in een velg reparatie? Neem dan contact met ons op via whatsapp of vul het contactformulier in.

Velgen reparatie bedrijf

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden.(*)

  Heeft u vragen of opmerkingen?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail, het contactformulier of telefonisch.

   Chat openen
   Hallo, kunnen wij u helpen?