Google Beoordelingen
5.0
js_loader

Velgen renoveren

Velgen renoveren

Het kan voorkomen dat u uitgekeken bent op uw velgen. Na jarenlang onder de auto hebben gezeten, heeft u wel weer eens zin in een nieuwe look aan de auto zonder daarvoor diep in de buidel te hoeven tasten. Velgen renoveren kan hierbij de oplossing zijn. Door geen nieuwe velg aan te schaffen maar deze juist her te gebruiken, bespaart u een hoop op de kosten. Toch kunt u een compleet nieuwe look aan de auto geven. Bij Velgherstel Select repareren we alle schade aan de velg en kunnen we de velg zo bewerken dat het weer helemaal naar wens eruit komt te zien.

De werkzaamheden

Aan de hand van de wensen en het type schade aan de velg kunnen verschillende werkzaamheden verricht worden op de velg. Zo kunnen velgen bij het renoveren bijvoorbeeld eerst gezandstraald worden om alle lak van de velg te verwijderen. Daarna kan de velg gericht worden en poedercoating aangebracht worden. Zo wordt alle schade gerepareerd en wordt de velg zo aangepast dat u weer met trost rond kunt rijden.

Velgen renoveren bij Velgherstel Select

Bij Velgherstel Select helpen wij u graag bij alle zaken omtrent velgen. We houden ons bezig met het reinigen, herstellen en renoveren van velgen. Met jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen van het gewenste resultaat. We streven ernaar om uw beschadigde, bekraste of gedeukte velgen weer in hun oorspronkelijke staat te herstellen. Ons team bestaat uit vakkundige professionals die u graag weer op de weg helpen. Kwaliteit staat hierbij voorop! Wij kunnen u dan ook ten alle tijden garanderen van kunde en kwaliteit, waarbij wij altijd rekening houden met uw wensen. Nadat onze werkzaamheden zijn voltooid, nemen we contact met u waarna u uw eigen wagen met herstelde velgen weer in ontvangst kunt nemen. Geïnteresseerd in een velgen renoveren? Neem dan contact met ons op via whatsapp of vul het contactformulier in.

Velgen renoveren

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden.(*)

  Heeft u vragen of opmerkingen?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail, het contactformulier of telefonisch.

   Chat openen
   Hallo, kunnen wij u helpen?