Google Beoordelingen
5.0
js_loader

Velgen poeder coaten

Velgen poeder coaten

Door velgen te poeder coaten wordt ervoor gezorgd dat de velg zijn oude schoonheid weer helemaal terugkrijgt. Velgen worden tijdens hun levensduur namelijk dof en kunnen oxideren. Dit zorgt ervoor dat de velgen hun schoonheid verliezen. Een auto wordt toch een stuk minder aantrekkelijk om naar te kijken als de velgen er niet netjes uitzien. Door de velgen te laten behandelen door Velgherstel Select wordt het weer een feestje om de auto op de weg te laten zien. Poedercoaten heeft nog een aantal voordelen. Zo kunt u ook in de winter met een gerust hart doorrijden zonder dat pekel vat krijgt op uw velgen. Daarnaast gaat een velg met poedercoating langer mee dan een gespoten velg.

Andere werkzaamheden

Naast dat we bij Velgherstel Select velgen poeder coaten, zijn we ook in staat om andere werkzaamheden te verrichten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het lassen van gescheurde velgen, of het richten en balanceren van gebogen velgen. Alle werkzaamheden van Velgherstel Select zorgen er uiteindelijk voor dat u weer trots kunt zijn op uw velgen.

Velgen poeder coaten bij Velgherstel Select

Bij Velgherstel Select helpen wij u graag bij alle zaken omtrent velgen. We houden ons bezig met het reinigen, herstellen en renoveren van velgen. Met jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen van het gewenste resultaat. We streven ernaar om uw beschadigde, bekraste of gedeukte velgen weer in hun oorspronkelijke staat te herstellen. Ons team bestaat uit vakkundige professionals die u graag weer op de weg helpen. Kwaliteit staat hierbij voorop! Wij kunnen u dan ook ten alle tijden garanderen van kunde en kwaliteit, waarbij wij altijd rekening houden met uw wensen. Nadat onze werkzaamheden zijn voltooid, nemen we contact met u waarna u uw eigen wagen met herstelde velgen weer in ontvangst kunt nemen. Geïnteresseerd in velgen poeder coaten? Neem dan contact met ons op via whatsapp of vul het contactformulier in.

Velgen poeder coaten

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden.(*)

  Heeft u vragen of opmerkingen?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail, het contactformulier of telefonisch.

   Chat openen
   Hallo, kunnen wij u helpen?