Google Beoordelingen
5.0
js_loader

Velgen laten repareren

Velgen laten repareren

Doorrijden met kapotte velgen is iets wat veel mensen doen. Vooral bij stoeprandschade heeft men vaak het idee dat het niet zoveel kwaad kan. Toch kan lang doorrijden met dit soort schade ervoor zorgen dat er extra schade aan de velg ontstaat. Zo kan er sneller roest en corrosie bij de velg ontstaan. Velgen laten repareren is daarom van groot belang, ook bij ogenschijnlijk kleine type schade aan de velg. Dit voorkomt uiteindelijk dat er nieuwe velgen aangeschaft moeten worden wanneer de schade te groot wordt om te repareren. Zo zorgt u ervoor dat u veilig op weg kunt blijven en een grote kostenpost kunt voorkomen.

Verschillende werkzaamheden

Bij Velgherstel Select is het mogelijk om velgen met uiteenlopende typen schade te laten repareren. Zo zijn we in staat om stoeprandschade, kromme of gedeukte velgen en gescheurde velgen te herstellen. Dit wordt gedaan door meerdere technieken toe te passen op de velg. Zo kan een velg gevormd worden met een CNC machine, zandstralen toegepast worden om de lak te verwijderen en kan een velg gericht en gebalanceerd worden zodat de auto weer als nieuw rijdt.

Velgen laten repareren bij Velgherstel Select

Bij Velgherstel Select helpen wij u graag bij alle zaken omtrent velgen. We houden ons bezig met het reinigen, herstellen en renoveren van velgen. Met jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen van het gewenste resultaat. We streven ernaar om uw beschadigde, bekraste of gedeukte velgen weer in hun oorspronkelijke staat te herstellen. Ons team bestaat uit vakkundige professionals die u graag weer op de weg helpen. Kwaliteit staat hierbij voorop! Wij kunnen u dan ook ten alle tijden garanderen van kunde en kwaliteit, waarbij wij altijd rekening houden met uw wensen. Nadat onze werkzaamheden zijn voltooid, nemen we contact met u waarna u uw eigen wagen met herstelde velgen weer in ontvangst kunt nemen. Geïnteresseerd in velgen laten repareren? Neem dan contact met ons op via whatsapp of vul het contactformulier in.

Velgen laten repareren

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden.(*)

  Heeft u vragen of opmerkingen?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail, het contactformulier of telefonisch.

   Chat openen
   Hallo, kunnen wij u helpen?