Google Beoordelingen
5.0
js_loader

Velg spuiten

Velg spuiten

Bij lichte schade aan de velg kan het spuiten van de velg voldoende zijn om de schade te herstellen. De lichte krassen zullen niet meer zichtbaar zijn na de behandeling. Daarnaast kunnen dof geworden velgen weer tot leven gebracht worden door de werkzaamheden van Velgherstel Select. Heeft u liever een andere kleur velg onder de auto? Ook dan bent u bij Velgherstel Select aan het juiste adres. Onze professionals zullen ervoor zorgen de velg wordt gespoten volgens hoge kwaliteitsnormen. Zo bent u altijd verzekerd van een velg waarmee u met trost het asfalt weer kunt trotseren.

Verschillend lagen

Bij het spuiten van een velg is het belangrijk dat de velg eerst geschuurd wordt. Nadat de velg grondig geschuurd is, kan de grondlaag op de velg gespoten worden. Hierna wordt de kleurlaag aangebracht die gevolgd wordt een aantal lagen van blanke lak. Deze blanke lak zorgt uiteindelijk voor het glanzende karakter van velg. Daarnaast zorgen de extra lagen ervoor dat vuil zich minder aan de velg kan hechten.

Velg spuiten bij Velgherstel Select

Bij Velgherstel Select helpen wij u graag bij alle zaken omtrent velgen. We houden ons bezig met het reinigen, herstellen en renoveren van velgen. Met jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen van het gewenste resultaat. We streven ernaar om uw beschadigde, bekraste of gedeukte velgen weer in hun oorspronkelijke staat te herstellen. Ons team bestaat uit vakkundige professionals die u graag weer op de weg helpen. Kwaliteit staat hierbij voorop! Wij kunnen u dan ook ten alle tijden garanderen van kunde en kwaliteit, waarbij wij altijd rekening houden met uw wensen. Nadat onze werkzaamheden zijn voltooid, nemen we contact met u waarna u uw eigen wagen met herstelde velgen weer in ontvangst kunt nemen. Geïnteresseerd in een velg spuiten? Neem dan contact met ons op via whatsapp of vul het contactformulier in.

Velg spuiten

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden.(*)

  Heeft u vragen of opmerkingen?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail, het contactformulier of telefonisch.

   Chat openen
   Hallo, kunnen wij u helpen?