Google Beoordelingen
5.0
js_loader

Velg richten

Velg richten

Een velg richten kan een hoop ellende aan de auto voorkomen. Een kromme, gedeukte of verbogen velg kan voor veel schade aan de auto zorgen. Zo kunnen bijvoorbeeld de wiellagers en schokbrekers een stuk harder slijten en sneller kapotgaan. De band kan daarnaast op een andere manier slijten dan wat normaal gesproken de bedoeling is. Hierdoor bestaat de kans dat de auto blijft trillen, ook als de velg hersteld is. Een kromme velg is vaak te merken door het stuur of stoel die trilt. Daarnaast kan de auto langzaam naar een kant sturen terwijl u rechtdoor rijdt. Een velg laten herstellen kan u dus veel geld en ongemak besparen.

De werkzaamheden

Tijdens het velg richten, wordt de velg in een richtmachine gezet die ervoor kan zorgen dat de deuken of krommingen uit de velg worden gehaald. Door de velg te verwarmen op de plek van de deuk wordt de kans op scheuren kleiner. Scheuren kunnen echter nooit 100% voorkomen worden. Dit is geen probleem omdat de velg naderhand nog gelast kunnen worden met een materiaal dat sterker is dan het oorspronkelijke materiaal van de velg. Zo kunt u weer met een gerust hart de weg op.

Velg richten bij Velgherstel Select

Bij Velgherstel Select helpen wij u graag bij alle zaken omtrent velgen. We houden ons bezig met het reinigen, herstellen en renoveren van velgen. Met jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen van het gewenste resultaat. We streven ernaar om uw beschadigde, bekraste of gedeukte velgen weer in hun oorspronkelijke staat te herstellen. Ons team bestaat uit vakkundige professionals die u graag weer op de weg helpen. Kwaliteit staat hierbij voorop! Wij kunnen u dan ook ten alle tijden garanderen van kunde en kwaliteit, waarbij wij altijd rekening houden met uw wensen. Nadat onze werkzaamheden zijn voltooid, nemen we contact met u waarna u uw eigen wagen met herstelde velgen weer in ontvangst kunt nemen. Geïnteresseerd in een velg richten? Neem dan contact met ons op via whatsapp of vul het contactformulier in.

Velg richten

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden.(*)

  Heeft u vragen of opmerkingen?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail, het contactformulier of telefonisch.

   Chat openen
   Hallo, kunnen wij u helpen?