Google Beoordelingen
5.0
js_loader

Velg repareren

Velg repareren

Rondrijden met een kapotte velg is in sommige gevallen niet te voorkomen. Als u bijvoorbeeld net een stoeprandje heeft geraakt, is het niet mogelijk om direct in de garage te staan om de velg te laten repareren. Het is echter wel verstandig om de velgen tijdig te laten nakijken. Door lang door te rijden met een kapotte velg kan er uiteindelijk corrosie en roest ontstaan. Deze types schade doen afbreuk aan de optische kwaliteit van de auto. Daarnaast neemt de kracht van de velgen af. Niemand wil risico lopen dat een velg de geest gaat geven tijdens het rijden. Kom daarom bij schade aan de velg snel langs bij Velgherstel Select, dan lossen wij de problemen voor u op.

Velg lassen

Bij een diepe beschadiging aan de velg kan het helpen om de velg te lassen. Deze manier van velg repareren zorgt ervoor dat scheuren of andere grote schade aan de velg snel verholpen wordt. Zo zorgen we ervoor dat u weer met een gerust hart de weg op kan met een velg die uw auto met gemak kan ondersteunen.

Velg repareren bij Velgherstel Select

Bij Velgherstel Select helpen wij u graag bij alle zaken omtrent velgen. We houden ons bezig met het reinigen, herstellen en renoveren van velgen. Met jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen van het gewenste resultaat. We streven ernaar om uw beschadigde, bekraste of gedeukte velgen weer in hun oorspronkelijke staat te herstellen. Ons team bestaat uit vakkundige professionals die u graag weer op de weg helpen. Kwaliteit staat hierbij voorop! Wij kunnen u dan ook ten alle tijden garanderen van kunde en kwaliteit, waarbij wij altijd rekening houden met uw wensen. Nadat onze werkzaamheden zijn voltooid, nemen we contact met u waarna u uw eigen wagen met herstelde velgen weer in ontvangst kunt nemen. Geïnteresseerd in een velg repareren? Neem dan contact met ons op via whatsapp of vul het contactformulier in.

Velg repareren

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden.(*)

  Heeft u vragen of opmerkingen?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail, het contactformulier of telefonisch.

   Chat openen
   Hallo, kunnen wij u helpen?