Google Beoordelingen
5.0
js_loader

Velg reparatie

Velg reparatie

Schade aan een velg is in sommige gevallen te wijten aan onzorgvuldig rijgedrag. Echter, dit is niet altijd het geval. Steenslag kan namelijk ook schade aan de velg toebrengen. Dit heeft dus niet te maken met een slechte rijstijl, maar meer met een slecht wegdek. Vooral in de winter kunnen scheuren en putten in de het asfalt ontstaan. Dit zal weer resulteren in loslatende steetjes of stukjes asfalt die tegen de velg aan kunnen komen. Hierdoor kan lichte schade aan de velg ontstaan, maar het is ook mogelijk dat er diepe putten in de velg komen te zitten. Een velg reparatie is dan een belangrijke oplossing.

Welke behandeling gebruiken we?

Bij Velgherstel Select zijn we in staat om verschillende soorten behandelingen uit te voeren om uw velg weer als nieuw te krijgen. Met poedercoaten wordt uw velg na de reparatie bijvoorbeeld weer zoals nieuw. Daarnaast zijn de velgen voortaan duurzaam beschermd tegen corrosie en alle weersomstandigheden. Zo kunt u weer met trots de weg op om de velgen te laten zien aan voorbijgangers.

Velg reparatie bij Velgherstel Select

Bij Velgherstel Select helpen wij u graag bij alle zaken omtrent velgen. We houden ons bezig met het reinigen, herstellen en renoveren van velgen. Met jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen van het gewenste resultaat. We streven ernaar om uw beschadigde, bekraste of gedeukte velgen weer in hun oorspronkelijke staat te herstellen. Ons team bestaat uit vakkundige professionals die u graag weer op de weg helpen. Kwaliteit staat hierbij voorop! Wij kunnen u dan ook ten alle tijden garanderen van kunde en kwaliteit, waarbij wij altijd rekening houden met uw wensen. Nadat onze werkzaamheden zijn voltooid, nemen we contact met u waarna u uw eigen wagen met herstelde velgen weer in ontvangst kunt nemen. Geïnteresseerd in een velg reparatie? Neem dan contact met ons op via whatsapp of vul het contactformulier in.

Velg reparatie

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden.(*)

  Heeft u vragen of opmerkingen?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail, het contactformulier of telefonisch.

   Chat openen
   Hallo, kunnen wij u helpen?