Google Beoordelingen
5.0
js_loader

Velg renoveren

Velg renoveren

Schade aan de velg is vervelend en dient zo snel mogelijk hersteld te worden. Door een velg te renoveren, kunt u weer genieten van mooie velgen onder de auto. Of het nu gaat om schuren, poeder coaten of stoeprandschade herstellen, bij Velgherstel Select staan we voor u klaar bij het herstellen van uw velg. Door onze liefde voor auto’s weten we wat een velg kan betekenen voor een auto. De liefde die we in onze eigen auto’s stoppen, zal ook tijdens de behandeling van uw velg naar voren komen. Zo bent u verzekerd van een strak en hoogwaardig resultaat.

Verschillende behandelingen bij Velgherstel Select

Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we een velg zo goed mogelijk kunnen renoveren. Afhankelijk van het type schade aan de velg, kunnen we kiezen tussen verschillende herstelmethodes. Denk hierbij aan: lassen, stralen, polijsten, spuiten en ga zo maar door. Onze professionals zullen altijd de beste en goedkoopste methode kiezen voor uw velgen.

Velg renoveren bij Velgherstel Select

Bij Velgherstel Select helpen wij u graag bij alle zaken omtrent velgen. We houden ons bezig met het reinigen, herstellen en renoveren van velgen. Met jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen van het gewenste resultaat. We streven ernaar om uw beschadigde, bekraste of gedeukte velgen weer in hun oorspronkelijke staat te herstellen. Ons team bestaat uit vakkundige professionals die u graag weer op de weg helpen. Kwaliteit staat hierbij voorop! Wij kunnen u dan ook ten alle tijden garanderen van kunde en kwaliteit, waarbij wij altijd rekening houden met uw wensen. Nadat onze werkzaamheden zijn voltooid, nemen we contact met u waarna u uw eigen wagen met herstelde velgen weer in ontvangst kunt nemen. Geïnteresseerd in een velg renoveren? Neem dan contact met ons op via whatsapp of vul het contactformulier in.

Velg renoveren

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden.(*)

  Heeft u vragen of opmerkingen?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail, het contactformulier of telefonisch.

   Chat openen
   Hallo, kunnen wij u helpen?