Google Beoordelingen
5.0
js_loader

Velg poeder coaten

Velg poeder coaten

Een velg kan, ondanks goed onderhoud, na verloop van tijd dof, beschadigd of geoxideerd raken. Hierdoor wordt de velg, en daarmee de auto, minder aantrekkelijk om naar te kijken. Een velg poeder coaten kan deze smet op de velg oplossen. Na behandeling is het uiterlijk van de velg hersteld en kan deze weer met trots onder de auto gezet worden. Bovendien zijn de velgen beter beschermd tegen corrosie en winterse weersomstandigheden. De velg ziet er dus mooier uit en zal bovendien langer meegaan. Zo heeft u dubbel voordeel van het behandelen van de velgen.

Hoe gaan we te werk?

Om een velg goed te kunnen poeder coaten dient eerst de lak van de velg verwijderd te worden. Dit gebeurt in de meeste gevallen door de velg te stralen. Door deze behandeling krijgt het oppervlak van de velg een structuur die beter zal hechten met de nabewerking. Zo kunt u weer met mooie velgen op pad die bovendien langer mee zullen gaan.

Velg poeder coaten bij Velgherstel Select

Bij Velgherstel Select helpen wij u graag bij alle zaken omtrent velgen. We houden ons bezig met het reinigen, herstellen en renoveren van velgen. Met jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen van het gewenste resultaat. We streven ernaar om uw beschadigde, bekraste of gedeukte velgen weer in hun oorspronkelijke staat te herstellen. Ons team bestaat uit vakkundige professionals die u graag weer op de weg helpen. Kwaliteit staat hierbij voorop! Wij kunnen u dan ook ten alle tijden garanderen van kunde en kwaliteit, waarbij wij altijd rekening houden met uw wensen. Nadat onze werkzaamheden zijn voltooid, nemen we contact met u waarna u uw eigen wagen met herstelde velgen weer in ontvangst kunt nemen. Geïnteresseerd in een velg poeder coaten? Neem dan contact met ons op via whatsapp of vul het contactformulier in.

Velg poeder coaten

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden.(*)

  Heeft u vragen of opmerkingen?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail, het contactformulier of telefonisch.

   Chat openen
   Hallo, kunnen wij u helpen?