Google Beoordelingen
5.0
js_loader

Velg laten repareren

Velg laten repareren

Op Marktplaats en andere autoverkoopwebsites zijn tal van auto’s te vinden met velgen die niet standaard op de auto zitten. Dit laat wel zien dat velgen een onderdeel van de auto zijn wat mensen graag personaliseren. Door een andere velg op een auto te plaatsen, wordt de auto meteen een stuk unieker. Hierdoor heeft de eigenaar meer het gevoel dat de auto echt van hem of haar is. Helaas kan een velg snel beschadigen. In veel gevallen gaat het om lichte krassen die eenvoudig over te spuiten zijn. Soms kan de velg echter krom worden. Hierbij is een velg laten repareren noodzakelijk verdere schade aan de band te voorkomen.

Stoeprandschade herstellen

Eén van de meest voorkomende type schade is de stoeprandschade. Hierbij komen krassen in de velg te zitten. Het is zaak om deze velg zo snel mogelijk te laten repareren. Wanneer er namelijk meer krassen in de velg ontstaan en deze niet snel hersteld worden, kan de kwaliteit van de velg snel afnemen. Uiteindelijk wordt de kans op roest een stuk groter.

Velg laten repareren bij Velgherstel Select

Bij Velgherstel Select helpen wij u graag bij alle zaken omtrent velgen. We houden ons bezig met het reinigen, herstellen en renoveren van velgen. Met jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen van het gewenste resultaat. We streven ernaar om uw beschadigde, bekraste of gedeukte velgen weer in hun oorspronkelijke staat te herstellen. Ons team bestaat uit vakkundige professionals die u graag weer op de weg helpen. Kwaliteit staat hierbij voorop! Wij kunnen u dan ook ten alle tijden garanderen van kunde en kwaliteit, waarbij wij altijd rekening houden met uw wensen. Nadat onze werkzaamheden zijn voltooid, nemen we contact met u waarna u uw eigen wagen met herstelde velgen weer in ontvangst kunt nemen. Geïnteresseerd in een velg laten repareren? Neem dan contact met ons op via whatsapp of vul het contactformulier in.

Velg laten repareren

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden.(*)

  Heeft u vragen of opmerkingen?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail, het contactformulier of telefonisch.

   Chat openen
   Hallo, kunnen wij u helpen?