Google Beoordelingen
5.0
js_loader

Velg lassen

Velg lassen

Een mooie velg die goed bij een auto past, is voor veel mensen wel wat geld waard. Vaak wordt er dan ook extra geld uitgeven bij de aanschaf van mooie velgen. Het resultaat liegt er natuurlijk niet om. Helaas kunnen velgen ook schade oplopen. Afhankelijk van het type schade, kan een velg lassen de beste optie zijn voor een zo goed mogelijk herstel. Bij diepe scheuren is het bijvoorbeeld aan te raden om de scheuren eerst op te lassen. Hiermee wordt de kracht van het metaal hersteld en kan de velg weer veilig onder de auto geplaatst worden.

Ook andere reparaties mogelijk

Bij Velgherstel Select is men niet alleen in staat om een velg te lassen, uiteraard zijn ze ook beschikbaar om lichte velgenschade te herstellen door middel van spuiten. Hierbij worden de krassen in de velg overgespoten in een kleur die overeenkomt met de rest van de velg. Op deze manier worden alle oneffenheden in de velg onzichtbaar voor de eigenaar en voorbijgangers.

Velg lassen bij Velgherstel Select

Bij Velgherstel Select helpen wij u graag bij alle zaken omtrent velgen. We houden ons bezig met het reinigen, herstellen en renoveren van velgen. Met jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen van het gewenste resultaat. We streven ernaar om uw beschadigde, bekraste of gedeukte velgen weer in hun oorspronkelijke staat te herstellen. Ons team bestaat uit vakkundige professionals die u graag weer op de weg helpen. Kwaliteit staat hierbij voorop! Wij kunnen u dan ook ten alle tijden garanderen van kunde en kwaliteit, waarbij wij altijd rekening houden met uw wensen. Nadat onze werkzaamheden zijn voltooid, nemen we contact met u waarna u uw eigen wagen met herstelde velgen weer in ontvangst kunt nemen. Geïnteresseerd in een velg lassen? Neem dan contact met ons op via whatsapp of vul het contactformulier in.

Aluminium velgen lassen

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden.(*)

  Heeft u vragen of opmerkingen?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail, het contactformulier of telefonisch.

   Chat openen
   Hallo, kunnen wij u helpen?