Google Beoordelingen
5.0
js_loader

Stoeprandschade velg

Stoeprandschade velg

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een stoeprandje is zo geraakt. We hebben het allemaal wel een keer meegemaakt. Even een moment van onoplettendheid en de stoeprand is in één keer wel erg dichtbij. In veel gevallen komt men nog met de schrik vrij, maar soms kan de velg hoorbaar langs de stoep schuren. Afhankelijk van het type velg en de snelheid van ongelukje, kunnen er diepe krassen ontstaan. Deze stoeprandschade aan de velg is niet gevaarlijk, maar het is wel een smet op de schoonheid van de auto. Sommige mensen laten deze schade zitten, maar voor anderen is het te storend. De velg komt dan bij Velgherstel Select terecht.

Reparatiemethode

Zoals hiervoor al beschreven staat, kan stoeprandschade aan een velg diepe krassen achterlaten. Echter, het is ook mogelijk dat een stoep licht getoucheerd wordt, resulterend in oppervlakkige krassen. Deze krassen zijn relatief eenvoudig te repareren; de krassen worden overgespoten met de kleur van velg. Bij diepere krassen wordt de schade eerst opgevuld en daarna gespoten.

Stoeprandschade velg repareren bij Velgherstel Select

Bij Velgherstel Select helpen wij u graag bij alle zaken omtrent velgen. We houden ons bezig met het reinigen, herstellen en renoveren van velgen. Met jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen van het gewenste resultaat. We streven ernaar om uw beschadigde, bekraste of gedeukte velgen weer in hun oorspronkelijke staat te herstellen. Ons team bestaat uit vakkundige professionals die u graag weer op de weg helpen. Kwaliteit staat hierbij voorop! Wij kunnen u dan ook ten alle tijden garanderen van kunde en kwaliteit, waarbij wij altijd rekening houden met uw wensen. Nadat onze werkzaamheden zijn voltooid, nemen we contact met u waarna u uw eigen wagen met herstelde velgen weer in ontvangst kunt nemen. Geïnteresseerd in stoeprandschade velg repareren? Neem dan contact met ons op via whatsapp of vul het contactformulier in.

Stoeprandschade velg

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden.(*)

  Heeft u vragen of opmerkingen?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail, het contactformulier of telefonisch.

   Chat openen
   Hallo, kunnen wij u helpen?