Google Beoordelingen
5.0
js_loader

Kromme velgen

Kromme velgen

Kromme velgen zijn ontzettend vervelend en zien er bovendien slecht uit. Naast dat de velg het uiterlijk van de auto beïnvloedt, komt de balans van de auto ook in het geding. De auto kan namelijk gaan trillen door de velg. De banden slijten bovendien op een andere manier waardoor de auto na reparatie alsnog kan blijven trillen. Het is dus zaak om een kromme velg tijdig te repareren bij Velgherstel Select. Onze professionals weten door hun jarenlange ervaring precies hoe ze velg zo snel en efficiënt mogelijk kunnen repareren. Zo kunt u snel weer op weg met een auto waar u blij mee bent.

Prijs

De prijs voor een reparatie aan kromme velgen is van tevoren moeilijk aan te geven. De ernst van de schade en het type velg hebben allemaal invloed op het uiteindelijke prijskaartje van de reparatie. Er kan altijd een offerte aangevraagd worden. Er wordt van tevoren gekeken naar de schade van de velg. Aan de hand daarvan wordt de prijs bepaald.

Kromme velgen repareren bij Velgherstel Select

Bij Velgherstel Select helpen wij u graag bij alle zaken omtrent velgen. We houden ons bezig met het reinigen, herstellen en renoveren van velgen. Met jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen van het gewenste resultaat. We streven ernaar om uw beschadigde, bekraste of gedeukte velgen weer in hun oorspronkelijke staat te herstellen. Ons team bestaat uit vakkundige professionals die u graag weer op de weg helpen. Kwaliteit staat hierbij voorop! Wij kunnen u dan ook ten alle tijden garanderen van kunde en kwaliteit, waarbij wij altijd rekening houden met uw wensen. Nadat onze werkzaamheden zijn voltooid, nemen we contact met u waarna u uw eigen wagen met herstelde velgen weer in ontvangst kunt nemen. Geïnteresseerd in kromme velgen repareren? Neem dan contact met ons op via whatsapp of vul het contactformulier in.

Kromme velgen

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden.(*)

  Heeft u vragen of opmerkingen?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail, het contactformulier of telefonisch.

   Chat openen
   Hallo, kunnen wij u helpen?