Google Beoordelingen
5.0
js_loader

Kromme velg

Kromme velg

Een kromme velg wordt niet altijd opgemerkt. Vaak is dit wel voelbaar in de auto door trillingen maar soms wordt er niets aan gedaan. Hierdoor kan de band op een verkeerde manier slijten. Nadat de velg dan toch gerepareerd is tijdens de apk-keuring, kunnen de trillingen blijven bestaan door de slijtage van de band. Het krom worden van velgen kan ontstaan door een aanraking met een drempel of stoeprand. Ook kan het ontstaan door met hoge snelheid over een kuil te rijden. Om verdere schade te voorkomen is het dus verstandig om bij trillingen tijdens het rijden een garage op te zoeken.

De reparatie

Tijdens de reparatie van een kromme velg wordt er alles aan gedaan om de velg in zijn originele vorm terug te krijgen. Eerst wordt de mastiek gevormd tot de oorspronkelijke vorm met korrel 100-schuurpapier. In een later stadium wordt overgegaan op een korrel 600. Op deze manier kan fijner geschuurd worden en zal dit zorgen voor een fijne afwerking.

Kromme velg bij Velgherstel Select

Bij Velgherstel Select helpen wij u graag bij alle zaken omtrent velgen. We houden ons bezig met het reinigen, herstellen en renoveren van velgen. Met jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen van het gewenste resultaat. We streven ernaar om uw beschadigde, bekraste of gedeukte velgen weer in hun oorspronkelijke staat te herstellen. Ons team bestaat uit vakkundige professionals die u graag weer op de weg helpen. Kwaliteit staat hierbij voorop! Wij kunnen u dan ook ten alle tijden garanderen van kunde en kwaliteit, waarbij wij altijd rekening houden met uw wensen. Nadat onze werkzaamheden zijn voltooid, nemen we contact met u waarna u uw eigen wagen met herstelde velgen weer in ontvangst kunt nemen. Geïnteresseerd in een kromme velg repareren? Neem dan contact met ons op via whatsapp of vul het contactformulier in.

Kromme velg

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden.(*)

  Heeft u vragen of opmerkingen?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail, het contactformulier of telefonisch.

   Chat openen
   Hallo, kunnen wij u helpen?