Google Beoordelingen
5.0
js_loader

Infinity velgen reparatie

Infinity velgen reparatie

Infinity velgen zijn dé manier om een auto eenvoudig te personaliseren. Door het grote aanbod aan velgen is het mogelijk om uw auto zo uit te rusten dat deze uniek wordt op de Nederlandse wegen. Door zelf velgen uit te kiezen wordt de uiteindelijke uitstraling van de auto flink verbeterd. Helaas zijn velgen wel elementen van een auto die snel schade oplopen. Een stoeprandje wat niet gezien wordt, is al genoeg om een flinke kras achter te laten op de velgen. De professionals van Velgherstel Select zijn gespecialiseerd in Infinity velgen reparatie. Zo weet u zeker dat uw velgen weer als nieuw worden gemaakt.

Verschillende soorten reparatie

Bij Velgherstel select zijn verschillende manieren van Infinity velgen reparatie mogelijk. Bij lichte krassen wordt voor een standaardreparatie gekozen. Het is daarnaast ook mogelijk om CNC te draaien, te poedercoaten en richtwerk te verrichten. De reparatiemethode is afhankelijk van het type en de ernst van de schade. De specialisten van Velgherstel Select zullen ervoor zorgen dat de beste en goedkoopste manier gebruikt wordt om de velg te herstellen.

Infinity velgen reparatie bij Velgherstel Select

Bij Velgherstel Select helpen wij u graag bij alle zaken omtrent velgen. We houden ons bezig met het reinigen, herstellen en renoveren van velgen. Met jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen van het gewenste resultaat. We streven ernaar om uw beschadigde, bekraste of gedeukte velgen weer in hun oorspronkelijke staat te herstellen. Ons team bestaat uit vakkundige professionals die u graag weer op de weg helpen. Kwaliteit staat hierbij voorop! Wij kunnen u dan ook ten alle tijden garanderen van kunde en kwaliteit, waarbij wij altijd rekening houden met uw wensen. Nadat onze werkzaamheden zijn voltooid, nemen we contact met u waarna u uw eigen wagen met herstelde velgen weer in ontvangst kunt nemen. Geïnteresseerd in infinity velgen reparatie? Neem dan contact met ons op via whatsapp of vul het contactformulier in.

Infinity velgen reparatie

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden.(*)

  Heeft u vragen of opmerkingen?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail, het contactformulier of telefonisch.

   Chat openen
   Hallo, kunnen wij u helpen?