Google Beoordelingen
5.0
js_loader

Gepolijste velg

Gepolijste velg

Een gepolijste velg wordt de afgelopen jaren steeds populairder. Deze velgen bestaan meestal uit een legering van aluminium. De wielen zijn meestal voorzien van een laklaag die over het gepolijste deel van het aluminium zit. Door het aluminium te polijsten, geeft het uiteindelijk een spiegelchroom effect. Naast dat deze velgen lichter zijn dan stalen velgen en beter zijn in warmtebegeleiding, ogen de velgen in veel gevallen ook beter dan stalen velgen. Mede hierdoor zijn de velgen de laatste jaren zo toegenomen in populariteit. Helaas zijn deze aluminium velgen wel gevoeliger voor schade dan zijn stalen broertje. Het wordt ook afgeraden om in de winter met deze velgen te rijden door het oxiderende effect in de winter.

Toch rijden in de winter

Als iemand het echt wil, kan er wel met de gepolijste velg gereden worden in de winter. Er moet dan wel erg zuinig met de velgen omgegaan worden. Dit doet men door zeer regelmatig de velgen te reinigen en in te smeren met wielwax. Op deze manier is het mogelijk om met de aluminium velgen te rijden in de winter. Toch wordt dit afgeraden.

Gepolijste velg bij Velgherstel Select

Bij Velgherstel Select helpen wij u graag bij alle zaken omtrent velgen. We houden ons bezig met het reinigen, herstellen en renoveren van velgen. Met jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen van het gewenste resultaat. We streven ernaar om uw beschadigde, bekraste of gedeukte velgen weer in hun oorspronkelijke staat te herstellen. Ons team bestaat uit vakkundige professionals die u graag weer op de weg helpen. Kwaliteit staat hierbij voorop! Nadat onze werkzaamheden zijn voltooid, nemen we contact met u waarna u uw eigen wagen met herstelde velgen weer in ontvangst kunt nemen. Geïnteresseerd in gepolijste velg repareren? Neem dan contact met ons op via whatsapp of vul het contactformulier in.

Gepolijste velg

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden.(*)

  Heeft u vragen of opmerkingen?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail, het contactformulier of telefonisch.

   Chat openen
   Hallo, kunnen wij u helpen?