Google Beoordelingen
5.0
js_loader

CNC Glansdraaien Rijnmond

CNC Glansdraaien Rijnmond

De wielen van de auto schikken niet alleen voor de functionering maar ook voor het design. Zo hebben velgen dan ook een grote toevoeging aan de uitstraling van uw auto. Als uw velgen beschadigd zijn, helpen wij u graag bij Velgherstel Select. Eén van de technieken die wij gebruiken voor het herstellen van velgen is CNC glansdraaien in Rijnmond en omstreken. Dit is een techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van een computergestuurde freesmachine.


CNC glansdraaien wordt steeds populairder!

CNC glansdraaien in Rijnmond is iets wat je steeds vaker gaat zien. De velgen worden ook wel gepolijste velgen genoemd. Het aanzicht van de velg heeft hierbij een spiegel effect. De techniek zal langer duren dan poeder coaten, maar zorgt wel voor een stralender resultaat. Tegenwoordig worden stralende velgen steeds populairder, steeds meer dure automerken maken ook gebruik van luxe glanzende velgen. Daarom is CNC glansdraaien ook een steeds populairdere techniek voor het herstellen van velgen. U zult de garage uitrijden met een auto die er als nieuw uit ziet!

Velgherstel bij Select

Bij Velgherstel Select helpen wij als bedrijf graag bij velgen reparatie. We houden ons bezig met het reinigen, herstellen en renoveren van velgen. Met jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen van het gewenste resultaat. We streven ernaar om uw beschadigde, bekraste of gedeukte velgen weer in hun oorspronkelijke staat te herstellen. Ons team bestaat uit vakkundige professionals die u graag weer op de weg helpen. Kwaliteit staat hierbij voorop! Wij kunnen u dan ook ten alle tijden garanderen van kunde en kwaliteit, waarbij wij altijd rekening houden met uw wensen. Nadat onze werkzaamheden zijn voltooid, nemen we contact met u op, waarna u uw eigen wagen met herstelde velgen weer in ontvangst kunt nemen. Bent u geïnterneerd geworden in het CNC glansdraaien van velgen in Rijnmond en omstreken? Neem dan contact met ons op via whatsapp of vul het contactformulier in.

CNC glansdraaien

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden.(*)

  Heeft u vragen of opmerkingen?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail, het contactformulier of telefonisch.

   Chat openen
   Hallo, kunnen wij u helpen?