Google Beoordelingen
5.0
js_loader

CNC Afdraaien Hardinxveld-Giessendam

CNC Afdraaien Hardinxveld-Giessendam

Bij Velgherstel Select staan wij voor u klaar om alle soorten velgschade te herstellen. Hiervoor gebruiken wij verschillende technieken die aansluiten bij uw velgen en wensen. Eén van deze technieken is CNC afdraaien. Hiermee kunnen wij velgen met stoeprandschade weer volledig herstellen, zelfs als de voorkant van de velg is afgedraaid. Een velg met afgedraaide voorkant herken je aan het blanke aluminium dat op de spaken te zien is. Het CNC afdraaien in Hardinxveld-Giessendam gebeurd via een computer. Deze techniek wordt regelmatig toegepast om stoeprandschade te herstellen op lichtmetalen velgen. Vooral wanner de velgen gepolijst zijn en reparatie en poedercoating niet mogelijk zijn, wordt deze techniek vaak gebruikt. Dit zou namelijk het hele ontwerp veranderen.


Naar huis met stralende velgen!

Bij Velgherstel Select geven wij u advies over geschikte oplossingen voor uw velgen. Samen met u kijken we naar de schade aan uw velg en lossen we dit op de beste manier op. We maken hierbij gebruik van de nieuwste technieken, zoals CNC afdraaien in Hardinxveld-Giessendam en omstreken. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring, en uw velgen zullen na afloop weer stralen als nieuw!

Reparatie van Select

Bij Velgherstel Select helpen wij als bedrijf graag bij velgen reparatie. We houden ons bezig met het reinigen, herstellen en renoveren van velgen. Met jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen van het gewenste resultaat. We streven ernaar om uw beschadigde, bekraste of gedeukte velgen weer in hun oorspronkelijke staat te herstellen. Ons team bestaat uit vakkundige professionals die u graag weer op de weg helpen. Kwaliteit staat hierbij voorop! Wij kunnen u dan ook ten alle tijden garanderen van kunde en kwaliteit, waarbij wij altijd rekening houden met uw wensen. Nadat onze werkzaamheden zijn voltooid, nemen we contact met u op, waarna u uw eigen wagen met herstelde velgen weer in ontvangst kunt nemen. Geïnteresseerd in CNC Afraaien in Hardinxveld-Giessendam en omstreken? Neem dan contact met ons op via whatsapp of vul het contactformulier in.

CNC afdraaien

Neem contact op!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden.(*)

  Heeft u vragen of opmerkingen?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail, het contactformulier of telefonisch.

   Chat openen
   Hallo, kunnen wij u helpen?